Vocal Six fyller 30 år – JUBILEUMSERBJUDANDE 2018!

Hej körledare och körsångare!       

Vocal Six fyller 30 år,

JUBILEUMSERBJUDANDE FÖR KÖRER 2018, BOKA NU!

Fira med oss i en hejdlös körshow 2018!

Vocal Six har sjungit tillsammans i snart 30 år och bland det roligaste vi vet och får uppleva, är våra körsamarbeten i olika former, både i Sverige och utomlands.

Vi är nu i full gång med vårt jubileumserbjudande ”Hejdlös körshow”, som är en hyllning till alla körer, stora som små, runt om i landet.  Tack för 30 fantastiska år – fira dem med oss!

Att tillsammans känna publikens jubel i det ena numret efter det andra i svängiga arrangemang, är en underbar känsla som vi vill dela med dig och dina körsångare.

Klicka här för en kort videopresentation!

Att samarbeta med Vocal Six i projektet ”Hejdlös körshow ” är både enkelt och riskfritt.

 

Så här går det till:

1       Kören − Vi vill gärna att det blir minst 60 körsångare på scenen (1−3 körer), så det blir en riktigt maffig känsla när vi sjunger tillsammans. Om din kör inte är riktigt så stor, vilka andra körer skulle ni vilja bjuda in att medverka tillsammans med oss?

 

2       Ingen risk −  Det finns ingen risk eller kostnad för vare sig kör eller körsångare. Det enda som förutsätts för att detta ska gå att genomföra, är att alla säljer 5 biljetter var i snitt till showen, alltså totalt minst 300 biljetter. Biljettpris: 250 kr. Detta är viktigt − förankra detta väl i körerna!

 

3       Showlokal − Det bör finnas en lokal på orten som har en scen som rymmer Vocal Six och Showkörens 60 deltagare, samt plats för minst 300 personer i publiken. Har ni något förslag på en passande lokal, tar vi tacksamt emot det.

 

4       Program − Vi vill att detta ska bli en härlig upplevelse för såväl körsångare, som för nära och kära och övrig publik, och därför har vi satt samman ett underhållande program och valt ut några välkända låtar som vi gjort till svängiga nummer med mycket groove, som vi kommer framföra tillsammans. Utöver detta finns det möjlighet för kören/körerna att framföra några nummer, och sedan gör Vocal Six resten av programmet (längd: ca 1 tim 20 min). Ni får tillgång till noter och stämfiler på allt för att inlärningen ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Vi ser gärna att ni kan de enkla arrangemangen utantill för att kunna lägga kraften på show och framförande när vi repeterar på showdagen.

 

5       Scenkläder − Vi gör det festligt men enkelt, när det gäller scenkläder genom att välja kläder som alla har tillgång till. Något stiligt och showigt, kanske svart och vitt med någon sprakande detalj.

 

6       Utrustning − Vi har med oss allt som behövs för att skapa en proffsig och smakfull scen till showen, även tekniker och PA (ljudanläggning, körmikrofoner, etc).  Gradänger/podier för kören behöver dock finnas på plats.

 

7       Praktiskt − Vi behöver lite hjälp av er på orten med vissa praktiska saker, som till exempel att dela ut biljetter och affischer till deltagarna, och att sälja och sprida dem (vi producerar och trycker dessa), samt att sälja och riva biljetter i samband med showen. Om det finns ett ställe på orten som brukar sälja biljetter till olika evenemang, så kan kanske biljetter även säljas där?

 

8       Tider − Vi tänker oss showdag en lördag eller söndag, och för att vara så tidseffektiva som möjligt så träffas vi kl 13 lunchmätta och fulla av sånglust! Det blir repetition/workshop fram till kl 17 med utrymme för medhavd fika under eftermiddagen, och genrep som avslutning. Showtime blir det förslagsvis kl 19 − då får vi två timmars paus med tid för en bit mat (kanske även den medhavd), och en stunds pepp och uppladdning tillsammans inför showen, som blir kronan på dagsverket. Tänk, så roligt vi ska ha!

 

Vi hoppas att ni tycker detta låter intressant − vi glädjer oss verkligen över att få komma och göra show med er och för er publik!

 

Med vänliga hälsningar

 VOCAL SIX

Peder Tennek

0706-337440

peder@vocalsix.com

www.vocalsix.com

Detta inlägg är publicerat i Nyheter. Bokmärk permalänken.