Inbjudan till studiebesök på Humanistiska teatern

För några veckor sedan slog vi upp portarna till Humanistiska teatern vid campus Engelska Parken. Lokalen är formad som en modern amfiteater och byggd för att vara en gränslös arena för bildning och nytänkande med det öppna samtalet som utgångspunkt. Ljudsystemet och akustiken imponerar. Minsta viskning från golvet kan höras av alla i teatern. Film, sång, teater, musik och föredrag kommer närmare än någonsin. Det här vill vi gärna visa för er.

Vi bjuder in dig och/eller en kollega till ett studiebesök. Teatern är nämligen bokningsbar för aktörer utanför Uppsala universitet. Vi visar teatern och de ytor som finns runt omkring och ni får också ett smakprov på vad tekniken kan göra.

Vi samlas kl 12 vid entrén till Humanistiska teatern, adress Thunbergsvägen 3C (men sök 3B i Google maps). Den ligger i Carolinaparken, på andra sidan av parken från Carolina Redivivas baksida. Vi kikar på teatern tillsammans. Därefter bjuder vi på en lunchwrap eller liknande.

OSA 7 dec till ronnie.alsen@uadm.uu.se. Meddela om du har några allergier.

Detta inlägg är publicerat i Aktiviteter, Nyheter. Bokmärk permalänken.