Stockholm Vocal Club

Vokalgrupper – Se hit!

Nya grupper sökes till det nystartade STOCKHOLM VOCAL CLUB. Det kommer vara ett återkommande evenemang med och för vokalnördar från hela världen! Idén är att vi ses någon gång i månaden och får testa nya arrangemang, låtar och koncept inför en intresserad publik. En chans att upptäcka och utforska i en tillåtande och inspirerande miljö.

Det spelar ingen roll om ni är Stockholmsbaserade eller inte och det spelar ingen roll om ni är professionella eller amatörer eller någonting däremellan. Vi hoppas på ett brett utbud i både ålder, genre och erfarenhet.

Flera grupper har redan visat intresse men vi behöver komplettera hösten och vinterns utbud. Så hjälp oss gärna att sprida ordet och hör av er till info@baravox.se om ni vill vara med!

 

/Baravox

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.